Boyundere İlkokulu

Vizyon: Ülkemize nitelikli birey yetiştirmek için;çağdaş,bilimsel adımlarla ilerleyen,kendini gerçekleştirmiş,yaratıcı ve sorumluluk duygusuna sahip,toplum dinamiklerine duyarlı,özgür düşünebilen,´´Büyük Türkiye´´idealine ulaşmayı hedefleyen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Akla ve bilime dayalı gelişmelere açık,çağdaş düşünce yapısına sahip,araştırmacı,üretici,sorumluluk sahibi,geleceğin bireylerinin yetiştiği;bütün öğrencilerin sevgi ve saygı doğansında filizlendiği;insan haklarına saygılı,hoşgörülü nesillerin yetiştiği;geçmişin ışığında geleceğine yön verebilen,bütün birimleriyle daha mutlu bir Türkiye için emek veren ´´İdeal Okul´´okul olmaktır.

Başarılar: eTwinning Ulusal Kalite Etiketi eTwinning Scholl Label

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: HAT MİNİBÜSLERİ-GÖKSU TUR Ulaşim hem ilceden hem de ilden bu hat arabaları ile yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ETWİNNİNG PROJELERİ UYGULANMAKTADIR. Dilimizin Zenginlikleri Projesi uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Aktif 2 adet yurtdışı projesi vardır
Diğer Hususlar: Akıllı Tahta mevcuttur.

WEB - https://boyunderei.meb.k12.tr

Adres - Boyundere İlkokulu Boyundere Köyü Tut/Adıyaman

Yerleşim Yeri - BOYUNDERE KÖYÜ TUT/ADIYAMAN

Adres - Boyundere İlkokulu Boyundere Köyü Tut/Adıyaman

Ulaşım HAT MİNİBÜSLERİ-GÖKSU TUR Hat minibüsleri okulun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adıyaman merkeze 38 km Tut ilcesine 4 Km uzaklıktadır. Ulaşımda problem yoktur.