Eğitim-öğretim yılı sonunda tüm okullarda yürütülecek PDR hizmetleri

1 Liselerde mayıs ayının ikinci haftasından başlayıp ders yılı sonuna kadar öğrencilerin ders seçimi sürecinde görüş bildirilir. Bu doğrultuda öğrenci ve velilerle görüşmeler yapılır.

2 Sınıf/şube öğretmenlerinden eğitim öğretim yılı sonu sınıf çalışma raporlarını (EK-2) teslim alarak dosyalar.

3 Sınıf/şube öğretmenlerinden rehberlik çalışma dosyasını teslim alır ve bir sonraki eğitim-öğretim yılı başlangıcında yeni belirlenen sınıf/şube öğretmenlerine teslim eder.

4 Okul yılsonu rehberlik çalışma raporunu (EK-3) hazırlar ve haziran ayı sonuna kadar bağlı olduğu RAM’a gönderilmek üzere okul yönetimine teslim eder.

5 Öğretmenler kurulunda yıl boyunca yapılan PDR çalışmaları sunulur ve gerekli istatistiki bilgiler paylaşı- lır.

6. Bir sonraki eğitim öğretim yılı çalışmalarının planlanması için okul yöneticileri ile öğretmenlerden gö- rüş ve öneriler alır.

28.01.2018 959